FAQ - Bekijk hier de veelgestelde vragen én antwoorden
weerbaarheidstraining, kickboksen & boksfit

Veel gestelde vragen

FAQ

Abonnementen & Inschrijven

Hiervoor ga je naar de pagina van je keuze (kids, adults, senior, specials of business). Kies het gewenste abonnement en klik op inschrijven. Je betaal het abonnement via iDeal. Verlengen van het abonnement gaat via automatisch incasso.

Het inschrijfgeld bedraagt €25,- voor volwassenen en €40,- voor kinderen t/m 17 jaar. Hierbij ontvangen de kids een startpakket voorzien van een club-shirt, de witte band en een registratiekaart. Met onze Funky Exclusief spaar je daarnaast automatisch mee voor kortingen, leuke cadeaus en uitnodigingen.

De opzegtermijn is één maand voor de einddatum van je abonnement.

Benodigdheden

We trainen in een shirt, korte broek en op blote voeten. Om op een veilige manier deel te nemen aan onze lessen, zijn de volgende beschermingsartikelen verplicht: bitje, tok (jongens), bandage, handschoenen en scheenbeschermers. 

Jazeker. Voor de proeflessen leen je ze van ons. Daarna is het fris en fijn om je eigen spullen te kopen. Daar kunnen we je bij helpen.

Overige vragen

Heb je een les gemist vanwege gezondheidsklachten of vakantie, dan haal je deze op een later tijdstip in. Maak je gebruik van een onbeperkt abonnement? In dat geval kun je en gemiste les niet inhalen.

Natuurlijk, we gaan juist kijken naar wat er wél mogelijk is.

De kids trainen tot en met de eerste zaterdag van de schoolvakantie. De rest van de schoolvakantie niet. Volwassenen trainen in de vakantie door volgens een aangepast rooster.

Niet al je vragen beantwoord?

Stel ze via onze contactpagina. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!