Kickboksen en zelfverdediging voor volwassenen
weerbaarheidstraining, kickboksen & boksfit

Boksfit, Kickboksen, Selfdefense & Bokszaktraining

Op basis van crossfit, kickboksen en Brazilian Jiu Jitsu hebben we onze sportschool ingericht én leuke trainingen ontwikkeld. Vanaf de leeftijd van ongeveer 12 jaar kun je bij ons (groeps)lessen volgen in boksfit, kickboksen, selfdefense en bokszaktraining.

Ben jij klaar om jezelf én de kracht van je eigen lichaam te leren kennen?

Kickbokslessen

Onze sportschool

Als je bij onze sportschool binnenkomt herken je direct dat het een boksschool is door de typische trainingsmaterialen zoals bokszakken en touwtjes om touwtje te springen. Andere materialen die we gebruiken zijn bijvoorbeeld Kettlebells en Wall Balls. Daarnaast kun je het eigen lichaam heel goed gebruiken voor leuke intensieve oefeningen zoals pull ups, push ups, sit ups en door ons bedachte en beruchte kickpees.

Abonnementen & prijzen

Kom 1x per week, 2x per week of onbeperkt trainen. De abonnementen én prijzen vind je hieronder.

Prijzen zijn exclusief inschrijfgeld & handschoenen en scheenbeschermers

Het inschrijfgeld bedraagt eenmalig €25,00 én spaar je met Funky Exclusief voor leuke cadeautjes & uitnodigingen.

groepslessen

Ongeveer 15 deelnemers per groep

1x per week

40 per maand
  •  

2x per week

70 per maand
  •  

Onbeperkt

100 per maand
  •  

Small group & personal training

Bijna helemaal aangepast aan jouw wensen en behoeften

Small group training

1 keer per week
150 per maand
  •  

personal training

1 keer per week
500 per maand
  •  

Boksfit, Kickboksen, Selfdefense & Bokszaktraining

Boksfit

Boksfit is een kracht- en conditietraining waarbij we afwisselen tussen kickbokstechnieken en oefeningen met je eigen lichaamsgewicht en/of met trainingsmaterialen. De les sluiten we af met een Workout of the Day oftewel de WOD. Op een funky, intensieve en gevarieerde manier werken aan je conditie zonder dat je geblesseerd raakt door de stoten en trappen van het kickboksen. Een schouder tikspel zou een Funky touch kunnen zijn om in ieder geval ook een keer te lachen tijdens de training.

Kickboksen

Boksers en kickboksers horen tot de fysiek en mentaal fitte sporters. Om in de ring te stappen en te strijden met een tegenstander is moed, discipline, focus en intelligentie vereist. Dat vraagt om een slimme, uitgewerkte intensieve training en een gezonde leefstijl voor optimaal herstel en om te presteren. Voor iedereen die niet in de ring wil stappen, maar wel op een originele en uitdagende manier fysiek en mentaal fitter wil worden, kan bij ons twee verschillende lessen volgen. Wij maken een verschil tussen de les kickbokstechnieken en kickboksen. Het verschil is dat we bij de les kickboksen daadwerkelijk met elkaar gaan sparren.

Selfdefense

Word geïnspireerd door Kickboksen en Braziliaans Jiu Jitsu. Je leert je staand en op de grond verdedigen met technieken die de-escalerend werken. We gaan er bij zelfverdediging vanuit dat je jezelf moet verdedigen tegen één persoon of een kleine groep die geen of weinig ervaring hebben van en met vechtsport. Selfdefense is een mooi vervolg op The Funky Monkey.

Bokszaktraining

Kickboksen op een bokszak of bokspaal. Snelle en intensieve combinaties van stoten en trappen. Heerlijk een uur lang intensief trainen. Een goede stressverlichter. De combinaties worden af en toe afgewisseld met kracht en conditie oefeningen.

kickboksen

Funky Exclusief: wat levert het op?

Lessen sparen en leuke cadeautjes of uitnodigingen verdienen. Iedere les dat je komt tekenen we af op je persoonlijke registratiekaart. Op diezelfde kaart houden we bij wat je score was bij de benchmark WOD. Na een paar maanden herhalen we de WOD en zie je wat de veranderingen zijn.

Voor wie?

Voor iedereen vanaf 12 jaar.

Heb je een hulpvraag of een beperking? We bieden trainingen op maat aan door middel van personal training, small group training én gezinstraining.
Tijdens de trainingen krijg je meer aandacht, diepgang en/of kunnen we beter richting geven aan je hulpvraag. We starten met een gratis intake en kijken van daaruit wat de mogelijkheden zijn.

Trainers & assistent-trainers

Job is de verantwoordelijke trainer, fitness instructeur, sporttherapeut en gediplomeerd kickboksleraar. De opleiding van het SKMO tot kickboksleraar is erkend door het NOC-NSF.

Tijdens de les laten de trainers zich assisteren en zo zijn er minstens twee personen aanwezig om de lesgroep te begeleiden. Ben je nieuw dan word je gekoppeld aan één van de assistenten of ervaren deelnemers zodat je op je eigen tempo in kunt stromen.

the funky gym trainer job

Wanneer kun je trainen?

boksfit

Dinsdag & donderdag
19:00-20:00 uur

Woensdag, zaterdag en zondag
9:00-10:00 uur

kickboksen

Dinsdag & donderdag
20:00-21:00 uur

selfdefense

Woensdag
19:00-20:00 uur

Zaterdag
11:00-12:00 uur (op uitnodiging)

 

 

bokszaktraining

Maandag & dinsdag 
20:00-21:00 uur

Kijk hieronder voor het actuele rooster in onze agenda.

Naast de reguliere group training geven we personal training, small group training, gezinstraining én workshops voor onder andere kinderopvang en scholen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wil je veerkrachtiger worden?
Speciaal om je zelfvertrouwen te verbeteren is er de workshop SUCCESVOL. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.