Special Boksfit

Kickboksen en boksfit voor iedereen vanaf 12 jaar met een beperking. Lesonderdelen zijn kracht, conditie, kickbokstechnieken en lichte spar- en spelvormen.

Dezelfde sportschool, dezelfde lessen, dezelfde technieken, een ander tempo, met meer tijd en aandacht voor de deelnemers.

specials sporten met beperking

Tijdens de trainingen staan we kort stil bij voeding, weerbaarheid en (agressie)regulatie. We bespreken sociale interacties en emoties die er tijdens en rondom de les zijn.

Wat levert het op?

Onderdeel zijn van de maatschappij. Ook als je gaat sporten. Op een leuke wijze verbeteren van je fysieke gezondheid en fitheid. Lekker ontladen en weerbaarder zijn.

Voor wie is Special Boksfit?

Iedereen met een beperking vanaf 12 jaar is welkom. Voor je start met trainen is er een intake waarin we bespreken wat wel mogelijk is. Je sport eventueel met een buddy.

Trainers & assistent-trainers

Denise is fysiotherapeut en Job is fitnessinstructeur, sporttherapeut, kickboksleraar. De opleiding tot kickboksleraar van het SKMO  is erkend door het NOC-NSF.

Tijdens de les laten de trainers zich assisteren en zo zijn er minstens twee personen aanwezig om de groep te begeleiden. Ben je nieuw dan word je gekoppeld aan één van de assistenten of ervaren deelnemers zodat je op je eigen tempo in kunt stromen.

the funky gym trainer denise
the funky gym trainer job

Wanneer kun je trainen?

Maandag
19:00-20:00 uur

 

Kijk hieronder voor het actuele rooster in onze agenda.

Naast de reguliere group training geven we personal training, small group training, gezinstraining én workshops voor onder andere kinderopvang en scholen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wil je veerkrachtiger worden?
Speciaal om je zelfvertrouwen te verbeteren is er de workshop SUCCESVOL. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Abonnementen & prijzen

Kom 1x per week, 2x per week of onbeperkt trainen. Of kies voor Personal & Small Group training. Alle abonnementen én prijzen vind je hieronder.

Prijzen zijn exclusief inschrijfgeld & huur handschoenen en scheenbeschermers

Het inschrijfgeld bedraagt eenmalig €15,00.

1x per week trainen

Kies een van de volgende abonnementen

jaar

Bespaar €60,- per jaar
47,50 per maand
  •  
Topkeuze

maand

 
52,50 per maand
  •