The Funky Gym | Dé funky sportschool in Berlicum
weerbaarheidstraining, kickboksen & boksfit

Dé Funky sportschool in Berlicum!

Werken met je lichaam, hart en hoofd; bij onze sportschool in Berlicum doen we het allemaal! Hier komen kracht, techniek, conditie, balans en coördinatie samen.

Ben jij klaar om jezelf én de kracht van je eigen lichaam te leren kennen?

The Funky Gym, sportschool in Berlicum

Sportschool, maar dan anders

Bij The Funky Gym doen we het nét even anders. Plezier staat bij ons op één! Ons motto: Lachend werken aan je zelf. Hoe we dat doen?

Geïnspireerd door boksen, kickboksen, Brazilian jiu jitsu én crossfit werk je in onze sportschool op een leuke, gevarieerde en unieke manier aan je lichaam en geest. Jong, oud, met of zonder beperking; bij ons is er voor iedereen een juiste plek.

Groepslessen kickboksen, bokszaktraining en zelfverdediging

Ons aanbod is gevarieerd én op maat. Zo bieden we voor de jongsten onder ons The Funky Monkey. Funky Monkey is ons eigen en unieke selfdefense concept voor kids.

Maar ook voor volwassenen (met en zonder beperking) hebben we een uitgebreid lesprogramma in onze sportschool in Berlicum.

Ons aanbod

Sportschool omgeving Rosmalen

Word metaal en fysiek fit!

Kickboksers horen tot de fysiek en mentaal fitste sporters. Om in de ring te stappen is moed, discipline en focus vereist. Een jarenlange, tot in de puntjes uitgewerkte en intensieve training is naast een gezonde leefstijl nodig voor optimaal herstel en een topprestatie.
Hoef jij niet zo nodig de ring in maar wil je wel op een funky en uitdagende manier fysiek en mentaal fitter worden? Dan is The Funky Gym is de sportschool voor jou.

Wat onze sporters zeggen over onze sportschool

favicon

Over The Funky Gym: sportschool in Berlicum

Bij The Funky Gym is er – naast hard werken – ook ruimte voor gezelligheid! Lekker in je vel zitten, gezien worden, respect voor elkaar; in onze sportschool in Berlicum bieden we je een veilige plek om aan jezelf te werken door middel van groepslessen, selfdefense, bokszaktraining of training op maat.