The Funky Gym | Dé funky sportschool omgeving Rosmalen
weerbaarheidstraining, kickboksen & boksfit

Dé Funky sportschool omgeving Rosmalen!

In het mooie dorp Berlicum vind je onze sportschool The Funky Gym. In deze sportschool omgeving Rosmalen komen kracht, techniek, conditie, balans en coördinatie samen. Je werkt hier met je lichaam, hart en hoofd. 

We bieden een mooie mix van boksen, kickboksen, Brazilian jiu jitsu én crossfit.

Sportschool omgeving Rosmalen

Unieke sportschool in de buurt

Bij The Funky Gym pakken we het nét even anders aan. Hoe we dat doen?

Door de combinatie van boksen, kickboksen, Brazilian jiu jitsu én crossfit werk je bij The Funky Gym op een leuke, gevarieerde en unieke manier aan je lichaam en geest.
Plezier staat bij ons op één! Ons motto: Lachend werken aan je zelf. Jong, oud, met of zonder beperking; bij ons is er voor iedereen een juiste plek.

Van maatwerk kickboksen tot groepslessen zelfverdediging

Je vindt bij ons een gevarieerd én op maat gemaakt aanbod. Voor de allerkleinsten is er The Funky Monkey. The Funky Monkey is ons eigen en unieke selfdefense concept voor kids.

Voor volwassenen (met en zonder beperking) hebben we een uitgebreid lesprogramma in kickboksen, zelfverdediging en bokszaktraining.

Ons aanbod

Sportschool vlakbij Schijndel

Parkinson boksen

The Funky Gym biedt een aangepast trainingsprogramma voor mensen met Parkinson. Sporten én bewegen hebben een positieve invloed op het verloop van deze ziekte. Kickboksen blijkt een uitermate geschikte sport om de symptomen van Parkinson te verminderen. Maar het heeft nog meer voordelen.

Wat onze sporters zeggen over onze sportschool

favicon

Ideale sportschool omgeving Rosmalen!

Voor kinderen en volwassenen is The Funky Gym een toplocatie op te sporten. We beiden elke week een ander aanbod. Er is goede, professionele begeleiding en er staat een team van enthousiaste trainers voor je klaar.