Sportschool vlakbij Schijndel - The Funky Gym
weerbaarheidstraining, kickboksen & boksfit

Dé Funky sportschool vlakbij Schijndel!

Op steenworp afstand (Berlicum) vind je The Funky Gym. Dé funky sportschool vlakbij Schijndel. Bij sportschool The Funky Gym komen kracht, techniek, conditie, balans en coördinatie samen. Bij The Funky Gym werk je met je lichaam, hart en hoofd. 

We brengen boksen, kickboksen, Brazilian jiu jitsu én crossfit samen tot een uniek concept.

Sportschool vlakbij Schijndel

Sportschool met een creatieve twist

Bij The Funky Gym doen we het nét even anders. Je leert bij ons de kracht van lichaam en geest optimaal te benutten. De unieke combinatie van bovengenoemde invloeden zorgt dat je op een leuke, gevarieerde en creatieve manier werkt aan lichaam en geest.

Ons motto: Lachend werken aan je zelf. Jong, oud, met of zonder beperking; bij ons is er voor iedereen een juiste plek. Plezier staat daarbij voorop!

Gevarieerd én op maat!

The Funky Gym biedt een gevarieerd én op maat gemaakt aanbod. Voor de kleinste aapjes onder ons is er The Funky Monkey. Voor volwassenen en senioren (met en zonder beperking) hebben we een uitgebreid lesprogramma in kickboksen, zelfverdediging en bokszaktraining. Daarnaast hebben we nog enkele specials zoals Parkinson boksen.

Ons aanbod

The Funky Gym, sportschool in Berlicum

The Funky Monkey

The Funky Monkey is ons eigen unieke concept voor kids waarbij kickboksen en zelfverdediging centraal staan. We starten de les met een groepsgesprek en met een funky applausje sluiten we de les af.

Wat onze sporters zeggen over onze sportschool

favicon

The Funky Gym, dé Sportschool vlakbij Schijndel

The Funky Gym is een ideale locatie op te sporten, zowel voor kinderen als volwassenen. We beiden elke week een ander aanbod waardoor je enthousiasme en motivatie niet snel zullen verzwakken. Je vindt bij ons goede, professionele begeleiding en een enthousiast team aan trainers.